Työpaikat, harjoittelut, vapaaehtoiset

Työpaikat

 

NÄYTTELYASSISTENTTI

Juuri nyt molemmat assistentin paikat on täytetty: voit silti soittaa tai mailata galleriaan ja kysyä milloin näyttelyassistentin paikka vapautuu.

Näyttelyassistentin työ on osa-aikainen ja määräaikainen. Taidealan tuntemus ja kulttuurialan koulutus katsotaan eduksi. Näyttelyassistentiksi valit­ta­valla hen­ki­löllä tulee olla oikeus yleishyödyllisille yhdistyksille myönnettävään palk­ka­tu­keen: työnhakijan työttömyys vähintään 24 kk edeltäneiden 28 kk aikana (500pv työmarkkinatuki). Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostilla toiminnanjohtajalle, mutta suosittelemme, että tar­kis­tat ensin oma palkkatukikelpoisuutesi työ­voi­ma­toi­mis­tosta.

 

Harjoittelijaksi

Oletko opiskelija, joka tarvitsee harjoittelupaikkaa? Kulttuurialan opiskelijoille, matkailualan harjoittelijoille, markkinointihenkisille… Pienessä organisaatiossa pääset toteuttamaan myös omia ideoitasi: aktiiviset ja idearikkaat tyypit ovat tervetulleita! Ota yhteys ja kerro ideasi.

 

Vai mietitkö vielä uravalintaa tai ammatinvaihtoa? TE-toimistojen välityksellä voit hakea meille myös työkokeiluun.

 

Vapaaehtoiseksi

Onko sinulla paljon vapaa-aikaa, johon haluaisit silloin tällöin uutta tekemistä? Haluatko auttaa vaikkapa muutaman tunnin tai parina päivänä? Tai olisiko sinulla jotain muuta mielessä; omaa projektia, johon kaipaat kumppania? Vapaaehtoistehtävä voi olla esimerkiksi liikunnallista kuten julisteiden jakamista kaupungille, tarjoilua tai avajaistuntien aikana auttamista, näyttelyiden rakentamiseen tai purkamiseen liittyviä teknisempiä toimia, käännöstöitä (vaikkapa tänne nettiin). Tai jotain muuta – mitä tahtoisit tai osaat tehdä? Ehdota meille.

Ota rohkeasti yhteys ja kerro miten haluaisit osallistua toimintaamme!

 

Kaikki yhteydet toiminnanjohtajalle