Sijainti ja saavutettavuus

 
Kuinka tulla Valokuvakeskus Nykyaikaan:

Kävellen ja bussilla pistäydyt meille helposti, sillä valokuvakeskus sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustorilta, osoitteessa Kauppakatu 14. Hämeenkadun länsipäästä sekä Hämeenpuistosta on Nykyaikaan vain korttelin matka.

Kun olet liikkeellä omalla autolla, huomioi että Kauppakatu on yksisuuntainen katu, jonka kulkusuunta alkaa Hämeenpuistosta päin. Kauppakadulla on mahdollisuus maksulliseen kadunvarsipysäköintiin. (Tariffi v. 2021: 15 min 0,80 €; 30 min 1,60 €; 1 h 3,20 €.)

Esteettömyys:

Valokuvakeskus Nykyajan tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Rakennus on vanha arvokiinteistö, joten tila ei ole esteetön.

Gallerian katutasossa on toinen näyttelytiloista sekä käsikirjasto. Ovella on kaksi porrasta joiden päälle on mahdollista laittaa liuska pyörätuolilla tai rollaattorilla kulkemista varten. Ulko-oven leveys on 80cm. Katutason tiloissa on matalia kynnyksiä joiden yli pääsee apuvälineiden kanssa.

Yläkerrassa on kapea ja korkeakynnyksinen WC-tila johon ei mahdu apuvälineiden tai avustajan kanssa. Alakerran tiloihin pääsee vain portaikon kautta.