Työpaikat, harjoittelut, vapaaehtoiset

Palkkatukeen oikeutettu näyttelyassistentti

Työtehtävinä mm. näyttelyiden valvominen ja asiakaspalvelu, osallistuminen näyttelyiden pystytykseen ja purkamiseen, yleiset toimistotehtävät ja tilojen siivous. Taidealan tuntemus & kulttuurialan koulutus katsotaan eduksi. 

 

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla oikeus yleishyödyllisille yhdistyksille myönnettävään 100% palkkatukeen. Ennen hakemuksen jättämistä tarkistahan oman tilanteesi TE-keskuksesta. Edellytys näyttelyassistentin palkkaamiseen on TE-toimiston myöntämä palkkatukipäätös. Innostunut ja aktiivinen ote työntekoon, hyvät sosiaaliset taidot ja palveluhenkisyys ovat hakijalle eduksi.  

Arvostamme vastuuntuntoa, aloite- ja yhteistyökykyä, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta. Kielitaito ja visuaaliset kyvyt auttavat tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.  

 

Työaika 25 h/vko, työ tehdään pääsääntöisesti gallerian aukioloaikoina ma-pe 12-18, la-su 12-16. Työpaikan sijainti: Nykyaika, Kauppakatu 14, Tampere. Työ on määräaikainen.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen director.nykyaika(at)backlight.fi 

Lisätietoja arkipäivisin: toiminnanjohtaja Terhi Asumaniemi puh. 050 512 6911. 

Harjoittelijaksi

Oletko opiskelija, joka tarvitsee harjoittelupaikkaa? Kulttuurialan opiskelijoille, matkailualan harjoittelijoille, markkinointihenkisille… Pienessä organisaatiossa pääset toteuttamaan myös omia ideoitasi: aktiiviset ja idearikkaat tyypit ovat tervetulleita! Ota yhteys ja kerro ideasi.

Vai mietitkö vielä uravalintaa tai ammatinvaihtoa? TE-toimistojen välityksellä voit hakea meille myös työkokeiluun.

Vapaaehtoiseksi

Onko sinulla paljon vapaa-aikaa, johon haluaisit silloin tällöin uutta tekemistä? Haluatko auttaa vaikkapa muutaman tunnin tai parina päivänä? Tai olisiko sinulla jotain muuta mielessä; omaa projektia, johon kaipaat kumppania? Vapaaehtoistehtävä voi olla esimerkiksi liikunnallista kuten julisteiden jakamista kaupungille, tarjoilua tai avajaistuntien aikana auttamista, näyttelyiden rakentamiseen tai purkamiseen liittyviä teknisempiä toimia, käännöstöitä (vaikkapa tänne nettiin). Tai jotain muuta – mitä tahtoisit tai osaat tehdä? Ehdota meille.

Ota rohkeasti yhteys ja kerro miten haluaisit osallistua toimintaamme!

Kaikki yhteydet toiminnanjohtajalle