Työpaikat, harjoittelut, vapaaehtoiset

Työpaikat

Näyttelyassistentiksi

Nykyaikaan haetaan näyttelyassistenttia 15.8.2019 alkaen puolenvuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Näyttelyassistentin työ on osa-aikainen (65%) ja sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtäviin kuuluu mm. gallerian asiakaspalvelua ja valvontaa, some-tiedottamista, nettisivujen ylläpitoa, sekä näyttelyiden ripustamiseen ja avajaisiin liittyviä tehtäviä. Taidealan tuntemus ja kulttuurialan koulutus katsotaan eduksi.

Näyttelyassistentiksi valit­ta­valla hen­ki­löllä tulee olla oikeus yleishyödyllisille yhdistyksille myönnettävään palk­ka­tu­keen: työnhakijan työttömyys vähintään 24 kk edeltäneiden 28 kk aikana (500pv työmarkkinatuki). Avoimen hakemuksen voi lähettää sähköpostilla toiminnanjohtajalle, mutta suosittelemme, että tar­kis­tat ensin oman palkkatukikelpoisuutesi työ­voi­ma­toi­mis­tosta. Kesälomien ja TE-keskuksen päätösprosessin vuoksi hakemukset pyydetään jo 23.5. mennessä ja haastattelut järjestetään kesäkuun alussa.

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Terhi Asumaniemi puh. 050 512 6911 / director.nykyaika(at)backlight.fi

Harjoittelijaksi

Oletko opiskelija, joka tarvitsee harjoittelupaikkaa? Kulttuurialan opiskelijoille, matkailualan harjoittelijoille, markkinointihenkisille… Pienessä organisaatiossa pääset toteuttamaan myös omia ideoitasi: aktiiviset ja idearikkaat tyypit ovat tervetulleita! Ota yhteys ja kerro ideasi.

Vai mietitkö vielä uravalintaa tai ammatinvaihtoa? TE-toimistojen välityksellä voit hakea meille myös työkokeiluun.

Vapaaehtoiseksi

Onko sinulla paljon vapaa-aikaa, johon haluaisit silloin tällöin uutta tekemistä? Haluatko auttaa vaikkapa muutaman tunnin tai parina päivänä? Tai olisiko sinulla jotain muuta mielessä; omaa projektia, johon kaipaat kumppania? Vapaaehtoistehtävä voi olla esimerkiksi liikunnallista kuten julisteiden jakamista kaupungille, tarjoilua tai avajaistuntien aikana auttamista, näyttelyiden rakentamiseen tai purkamiseen liittyviä teknisempiä toimia, käännöstöitä (vaikkapa tänne nettiin). Tai jotain muuta – mitä tahtoisit tai osaat tehdä? Ehdota meille.

Ota rohkeasti yhteys ja kerro miten haluaisit osallistua toimintaamme!

Kaikki yhteydet toiminnanjohtajalle