Työpaikat ja vapaaehtoiset

Palkkatukeen oikeutettu näyttelyassistentti

Nykyaikaan haetaan näyttelyassistenttia 15.8.2024 alkaen määräaikaiseen työsuhteeseen. Näyttelyassistentin työ on osa-aikainen (65%) ja sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtäviin kuuluu mm. gallerian asiakaspalvelua ja valvontaa, some-tiedottamista, nettisivujen ylläpitoa, sekä näyttelyiden ripustamiseen ja avajaisiin liittyviä tehtäviä. Taidealan tuntemus ja kulttuurialan koulutus katsotaan eduksi.

Näyttelyassistentiksi valit­ta­valla hen­ki­löllä tulee olla oikeus yleishyödyllisille yhdistyksille myönnettävään palk­ka­tu­keen. Avoimen hakemuksen voi lähettää sähköpostilla toiminnanjohtajalle, mutta suosittelemme, että tar­kis­tat ensin oman palkkatukikelpoisuutesi työ­voi­ma­toi­mis­tosta. Kesälomien ja TE-keskuksen päätösprosessin vuoksi hakemukset pyydetään 9.6. mennessä ja haastattelut järjestetään kesäkuussa.

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Terhi Asumaniemi: director.nykyaika(at)backlight.fi

Vapaaehtoiseksi

Onko sinulla paljon vapaa-aikaa, johon haluaisit silloin tällöin uutta tekemistä? Haluatko auttaa vaikkapa muutaman tunnin tai parina päivänä? Tai olisiko sinulla jotain muuta mielessä; omaa projektia, johon kaipaat kumppania? Vapaaehtoistehtävä voi olla esimerkiksi liikunnallista kuten julisteiden jakamista kaupungille, tarjoilua tai avajaistuntien aikana auttamista, näyttelyiden rakentamiseen tai purkamiseen liittyviä teknisempiä toimia, käännöstöitä (vaikkapa tänne nettiin). Tai jotain muuta – mitä tahtoisit tai osaat tehdä? Ehdota meille.

Ota rohkeasti yhteys ja kerro miten haluaisit osallistua toimintaamme!

Kaikki yhteydet toiminnanjohtajalle