v

Tiago Mazza: Daily Paths

‘Daily Paths’ on valokuvataideteos, joka esittää hetkiä ja maisemia taiteilijan arjesta. Sen tarkoitus on ilmaista yksityiskohtia, tunteita ja estetiikkaa, jotka ovat löydettävissä näennäisen tavallisista paikoista ja tilanteista jokapäiväi­sessä elämässä.

Teos on luotu Suomessa talven kuluessa: tämä näkyy valokuvissa vahvana ele­menttinä ja paljastaa, miten talvi vaikuttaa elämään, tunteisiin, kokemuksiin ja niihin ominaisuuksiin, jotka tähän vuodenaikaan liittyvät.

Niin kuin jokainen päivä eroaa edellisestä, niin myös tämän teoksen jokainen kuva vangitsee tietyn ainutlaatuisen hetken.

28-vuotias Tiago Mazza on kotoisin Brasilian Sao Paulosta. Parhaillaan hän asuu Suomessa ja opiskelee Bachelor of Cultur and Arts -ohjelmassa Tampereen ammattikorkeakoulussa (TAMK). Mazza työskentelee pääasiassa valokuvan ja videon parissa, ja hänen työssään on vahvoja vaikutteita sekä dokumentaarisesta valokuvauksesta että valokuvajournalismista. Hänen viimeisimmät teoksensa ovat keskittyneet katukuvaamiseen, ihmisiin, henkilökohtaisiin kokemuksiin, muistiin, luontoon ja omakohtaiseen näkemykseen niin tilasta kuin elämästäkin. Mazzan valokuvia ovat julkaisseet muun muassa Time, The Guardian, Financial Times ja The Wall Street Journal.